Copyright © 2023 PakejUmrah.com. All Right Reserved.

  WEB DESIGN BY PEMAJU DIGITAL

  Mengenai Kami

  Selamat datang ke PakejUmrah.com – Direktori Syarikat Pakej Umrah di Malaysia.

  Kami adalah sebuah platform yang berdedikasi untuk menyediakan info senarai syarikat travel yang sah berdaftar, dipercayai & diyakini. Kami sediakan maklumat lengkap setiap travel agency tersebut.

  Kami percaya bahawa perjalanan ke tanah suci ini adalah sesuatu yang sangat istimewa, dan kami berusaha untuk berikan info yang tepat untuk mereka yang ingin melaksanakan ibadah Umrah.

  Menghubungkan antara pelanggan dan pengendali pakej umrah dalam 1 platform. Pertama di Malaysia.

  PENGENDALI UMRAH BERDAFTAR

  Disini kami hanya menyenaraikan info lengkap mengenai syarikat travel yang sah berdaftar untuk menjual Pakej Umrah. Mengikut kawasan & negeri di Malaysia.

  Mudah, Pantas & Lebih Diyakini

  Platform & sistem online kami ini sangat mudah difahami. Kami bantu hubungkan bakal jemaah Umrah, dengan pihak HQ syarikat travel Umrah yang sah berdaftar.

  Sentiasa di pantau & di kemaskini

  Kami sentiasa memantau prestasi syarikat travel yang berdaftar disini. Kami hanya menerima syarikat travel yang mempunyai resputasi cemerlang sahaja untuk anda.

  FOKUS UTAMA PAKEJUMRAH.com

  Membawa anda ke Tanah Suci dengan yakin: Visi kami adalah untuk menjadi rakan perjalanan pilihan utama bagi mereka yang ingin melaksanakan Umrah.

  Kami berusaha untuk memberikan info mengenai syarikat pengendali pakej Umrah yang sah berdaftar sahaja, agar pelanggan tidak tertipu dengan ejen-ejen atau ulat tiket diluar sana.

  Misi kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang teliti, profesional, dan berintegriti kepada semua.